Lansarea Start Up Nation III, anunțată în plină criză guvernamentală. Creatorul programului trage semnalul de alarmă

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-1-1000x500.jpg

Start Up Nation, programul prin care Guvernul României își propune să stimuleze spiritul antreprenorial și creșterea numărului de locuri de muncă în mediul privat, se pregătește de lansare. Mai precis, este vorba despre ediția a treia a proiectului guvernamental, în contextul unei perioade instabile pe scena politică.

 Radu-Ștefan Oprea, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anunțat în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei că face eforturi susținute pentru ca noua ediție să fie lansată în această toamnă. „Suntem în consultări. Am avut întâlnire cu Consiliul Consultativ Întreprinderi Mici și Mijlocii, care avizează programele noastre, am avut întâlnire cu antreprenori din Timiș, la Brașov. Voi avea o întâlnire și cu consultanții”, a declarat Ștefan-Radu Oprea. Totodată, ministrul este ferm convins că viitorilor oamenilor de afaceri și se va pune la dispoziție grila de finanțare în câteva săptămâni: „Grila va fi gata până la sfârșitul lui octombrie cel mai probabil, pentru că vreau să avem și procedurile foarte clare”.

Schimbări majore
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pregătește modificări pentru Start-Up 2019. În acest sens, Radu-Ștefan Oprea a dezvăluit care sunt punctele puse în dezbatere: „Avem în discuție educația antreprenorială, să punctăm mai mult ideea de educare a antreprenorului – o chestiune la care țin foarte mult. Altă idee care a fost ridicată…  Mai multe detalii aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.