Fond de investiţii de 150 milioane dolari pentru startup-uri IT europene

c74970abb50f24364d760124a56b1c36-1000x500.jpg

Notion Capital Venture Fund, fond de investiţii cu zece ani de experienţă în piaţă, anunţă investiţii de 150 de milionae de dolari în startup-uri care dezvoltă soluţii SaaS (software ca serviciu), în următorii ani.

Lansat cu zece ani în urmă, după ce fondatorii au făcut un exist din MessageLabs, Notion Capital anunţă noi investiţii serie A în firme IT din domenii B2B, SaaS.Fondul manageriază, în prezent, investiţii de peste 500 de milioanede dolari, din peste 50 de startup-uri, printre care se numără Tradeshift, Duedil, Paddle, CurrencyCloud sau Mews Systems.

Fondul este interesat de investiţii în proiecte precum:

  •  Software de business – aplicații SaaS care vizează piețe mari, din zone precum managementul clienților, contabilitate, instrumente de marketing și optimizarea resurselor umane.
  • Care să schimbe industrii – aplicaţii SaaS care vizează industrii precum Fintech, Healthtech, InsurTech, Agritech, Foodtech și Legalltech.
  • Frontier Tech – noi tehnologii care cer investiție în echipă și cercetare. Aici sunt incluse soluţii de infrastructură…

Mai multe detalii aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.