Lista aplicantilor admisi in programul Comert 2018 in limita bugetulului si in afara bugetului

competitivitate-proiecte.jpg

Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM introduce astazi, 26 octombrie 2018, in sistemul informatic de gestionare a programelor nationale, scrisorile de acceptare iN LIMITA BUGETULUI in cadrul Programului de dezvoltare a activitatilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piata 2018.

Rugam aplicantii sa verifice adresele de e-mail completate in planul de investitii incarcat online.

Conform pct. 6.3 (1) din procedura programului: “In termen de 10 zile lucratoare de la data primirii Scrisorii de acceptare de principiu pentru finantare in limita bugetului, beneficiarii care implementeaza proiectul fara componenta de credit vor semna la sediul AIMMAIPE Contractul de finantare (anexa nr.12 la prezenta Procedura).”

Termenul limita de semnare a contractelor de finantare care se implementeaza FaRa COMPONENTa DE CREDIT pentru aplicantii care au primit scrisori de acceptare la finantare in data de 26 octombrie 2018, este 9 noiembrie 2018.

In vederea semnarii Contractului de Finantare, beneficiarii trebuie sa prezinte in original, documentele incarcate in planul de afaceri on-line, şi anume:

  • dovezi certe privind capacitatea de cofinantare a proiectului, respectiv prezentarea de: scrisoare de confort (angajanta)/ extras de cont semnat de catre ofiterul bancar (eliberat cu cel mult 3 zile lucratoare inainte de data depunerii) care sa demonstreze ca beneficiarul dispune de suma necesara cofinantarii /contract/ linie de credit, emise de o institutie financiara bancara din Romania, şi care vor acoperi cel putin valoarea cofinantarii proprii a proiectului, respectiv procentul de cofinantare din cheltuielile eligibile.
  • certificatele de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor, taxelor şi datoriilor catre bugetul general consolidat, atât pentru sediul social,cât şi pentru toate punctele de lucru care au cod unic de inregistrare fiscala, conform prevederilor Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile şi completarile ulterioare, in original sau copie legalizata, eliberate de catre organul fiscal competent al autoritatii administratiei publice locale, in termen de valabilitate la data semnarii contractului;
  • certificatele de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor, taxelor şi datoriilor catre bugetele locale, atât pentru sediul social,cât şi pentru toate punctele de lucru (indiferent daca au sau nu cod unic de inregistrare fiscala), in original sau in copie legalizata, eliberate de catre organul fiscal competent al autoritatii administratiei publice locale, in termen de valabilitate la data semnarii contractului. in cazul in care firma nu este inregistrata ca fiind platitoare in cadrul administratiei respective, se solicita o adeverinta.

Aplicantii ale caror planuri de afaceri se implementeaza CU COMPONENTa DE CREDIT şi care au fost inştiintati cu privire la acceptarea de principiu la finantare in urma verificarilor efectuate au obligatia de a se prezenta in termen de 5 zile calendaristice de la data primirii Scrisorii de acceptare de principiu in limita bugetului la institutia de credit partenera in vederea deschiderii contului şi depunerii documentelor necesare obtinerii creditului. Pentru vizualizarea ofertelor de creditare CLICK AICI!

Termenul limita pentru semnarea contractelor de credit cu institutia de credit este 29 noiembrie 2018.

Termenul limita de semnare cu Agentiile teritoriale a contractelor de finantare care se implementeaza CU COMPONENTa DE CREDIT este 11 decembrie 2018.

Sursa: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.