Lista bancilor care dau credite adaptate proiectelor europene PNDR

bani-1.jpg

Antrerenorii si fermierii care vor sa deruleze proiecte cu fonduri europene si au nevoie de credite bancare au la dispozitie pe site-ul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale o noua rubrica, ”Lista institutiilor financiare”, destinata produselor de finantare adaptate nevoilor beneficiarilor din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, a informat luni AFIR intr-un comunicat remis StartupCafe.ro.

„Din experienta programarii anterioare, a PNDR 2007 – 2013, problema cofinantarii investitiilor in agricultura si pentru dezvoltarea mediului rural a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care s-au dezangajat fonduri. Pentru a veni in sprijinul beneficiarilor noului Program am identificat o solutie de popularizare pe site-ul AFIR a ofertelor financiar-bancare, oferindu-le astfel oportunitatea de a alege un instrument financiar flexibil si potrivit investitiei pe care doresc s-o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, disponibile tarii noastre prin PNDR 2020”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian-Ionut Chestnoiu.

In cadrul noii rubrici, a fost deja publicata oferta unei institutii bancare in vederea emiterii Scrisorilor de Garantie Bancara pentru autoritatiilor publice locale, care deruleaza proiecte de investitii finantate prin PNDR 2020.

Responsabilitatea ofertelor publicate pe lista apartine exclusiv institutiei financiar-bancare, la fel si valabilitatea produselor de finantare – subliniaza AFIR.

Totodata AFIR precizeaza ca nu efectueaza nicio ierarhizare sau selectie a acestor institutii financiar-bancare. Lista institutiilor bancare nu este una exhaustiva si nu include toate institutiile bancare ce pot oferi produse de finantare beneficiarilor PNDR 2020.

Aceasta lista este orientativa, publicarea ei pe portalul AFIR avand scopul de a facilita identificarea, alegerea si contactarea acestor institutii de catre cei interesati.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.