Lista celor 12 castigatori ai concursului “Actionam Responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”

actionam_responsabil.jpg

actionam_responsabilJuriul concursului national “Actionam Responsabil! – competitia initiativelor de responsabilitate sociala”, format din experti CSR din marile companii si reprezentati ai societatii civile din organizatii nationale resursa, si-a incheiat dificila misiune: desemnarea celor 12 proiecte castigatoare.

Din cele peste 200 de proiecte primite, au fost preselectionate de catre un juriu de specialitate 40 de proiecte care au intrat in jurizarea finala.

Din 200 de proiecte au putut fi premiate doar 12. Deliberarea finala a fost un proces dificil, iar membrii juriului – reprezentanti importanti din companii si ONG-uri, cu o experienta semnificativa in evaluarea proiectelor – au investit pasiune in intregul proces si s-au atasat in mod real de proiectele din diferite domenii care promit sa faca o diferenta in comunitati. Speram ca toate proiectele depuse vor deveni realitate si ca organizatiile participante vor continua sa caute resurse pentru a-si pune in practica ideile lor valoroase. In acest scop ii invit cu mare placere sa isi inscrie proiectele pe www.csrmarket.ro, a declarat Rodica Lupu¸manager “Actionam responsabil! – Reteua sociala RSC”.

Concursul, dedicat initiativelor de responsabilitate sociala, s-a adresat sindicatelor, patronatelor, ONG-urilor, asociatiilor de IMM-uri, comitetelor sectoriale si camerelor de comert.

Competitia initiativelor de responsabilitate sociala premiaza cele mai bune 12 proiecte astfel:

  • Primele sase proiecte vor primi premii in valoare de 16.000 lei/proiect;
  • Urmatoarele sase proiecte vor primi 10.000 lei/proiect.

Va invitam sa consultati aici lista celor 12 proiecte castigatoare.

Felicitari castigatorilor , dar si tuturor participantilor la concurs pentru calitatea proiectelor inscrise!

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati: www.actionamresponsabil.ro  

Contact presa: Alina Aura Gheorghe, [email protected], tel. 0762/248.178.

Sursa: Reteaua Sociala RSC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.