Lista cu solicitantii acceptati la evaluare in cadrul Programului destinat produselor si serviciilor de piata

liste.jpg

Conform art 5.6 (1) din Procedura de implementare a programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata, in conformitate cu punctajul obtinut in urma preselectarii solicitantilor, Agentia  face publica pe site-ul institutiei, lista cu solicitantii acceptati la evaluare in cadrul Programului.

Lista inscrisi: http://programenationale2012.aippimm.ro/listare/produse-servicii.html

Solicitantii care au obtinut cel putin 13 puncte in urma evaluarii formularului de preselectie vor primi scrisoare de acceptare la depunere a planurilor de investitii si a documentelor justificative in intervalul 26.06.2012 – 09.07.2012 (10 zile lucratoare) conform  art 5.7 (1) din procedura de implementare a programului.

Toate planurile de investitii depuse in intervalul de timp precizat mai sus vor fi evaluate iar accesul la finantare in cadrul Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata 2012 SE VA FACE IN ORDINEA PUNCTAJULUI OBTINUT IN URMA EVALUARII PLANURILOR DE INVESTITII DEPUSE.

Solicitantii care nu au obtinut minim 13 puncte conform art 3.1 lit k din procedura de implementare a programului vor primi scrisoare de respingere la finantare.

Anexa 8 Model Plan de investitii

Ghid evaluare plan de investitii

Sursa: AIPPIMM

One thought on “Lista cu solicitantii acceptati la evaluare in cadrul Programului destinat produselor si serviciilor de piata”

  1. Ionita Ion spune:

    Inteleg dorinta finantatorului de a cere o justificare bine fundamentata a proiectului, dar este prea detaliata. Birocratia descurajeaza actionarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.