Lista firme de consultanta – ITI Delta Dunarii

european-funds-620x330.jpg

Asociatia pentru Dezvoltare Intercomunitara – ITI Delta Dunarii, constituita in scopul organizarii, reglementarii, finantarii, monitorizarii si coordonarii in comun, pe raza de competenta a unitatilor administrativ-teritoriale cuprinse in Strategia Integrata de Dezvoltare Durabila a Deltei Dunarii (2030), a considerat important si util sa vina in intampinarea nevoilor potentialilor beneficiari de fonduri nerambursabile ESI disponibile pe teritoriul ITI Delta Dunarii, prin realizarea acestei baze de date cu firmele care desfasoara activitati privind elaborarea de proiecte, studii de fezabilitate si consultanta specifica in domeniul fondurilor ESI, firme care activeaza in teritoriul ITI Delta Dunarii si nu numai.

Toate aceste firme trebuie sa completeze formularul de inscriere care prezinta informatii despre organizatie si despre activitatea desfasurata de catre aceasta. Firmele din teritoriul ITI Delta Dunarii si nu numai, care desfasoara activitati de consultanta si care doresc sa apara in cadrul acestei sectiuni sunt invitate sa descarce formularul online, sa-l completeze si sa-l transmita la adresa de e-mail: [email protected]tideltadunarii.com, pentru a putea fi postat pe pagina de internet www.itideltadunarii.com.

Respectand principiul obiectivitatii si al dreptului la sanse egale al tuturor celor ce doresc sa se inscrie in baza de date, formularele completate transmise de catre firmele de consultanta vor fi publicate pe pagina de internet www.itideltadunarii.com. Lista firmelor de consultanta postata pe pagina web a ADI ITI Delta Dunarii nu este exhaustiva si nu include toate firmele de consultanta care au competente in intocmirea si implementarea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene. Aceasta este orientativa, fiind postata pentru a facilita identificarea, alegerea si contactarea firmelor de consultanta de catre potentialii beneficiari. Astfel, orice societate, institutie sau persoana poate intocmi proiecte pentru accesarea fondurilor, chiar daca nu este mentionata in aceasta Lista a firmelor de consultanta. Facem precizarea ca ADI ITI Delta Dunarii nu efectueaza nicio selectie sau ierarhizare a firmelor pentru includerea in Lista firmelor de consultanta si nu acorda o acreditare acestora.

Adresa firme de consultanta

Formular de inscriere

Sursa: itideltadunarii.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.