Lista solicitantilor care au trecut de prima etapa a programului START

START_finish.jpg

START_finishDirectia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii a facut publica lista cu solicitantii acceptati in vederea evaluarii administrative in cadrul Programului START 2013, precum si lista cu solicitantii respinsi care nu au obtinut punctajul minim de 50 de puncte.

Solicitantii acceptati in vederea evaluarii administrative vor transmite in termen de 10 zile lucratoare de la data publicarii listei, respectiv pana pe 28.08.2013, ora 16.00, la OTIMMC de care apartine judetul in care este inregistrata firma solicitanta, cererea de finantare semnata si stampilata de administratorul societatii, insotita de documentele justificative.

Document anexat:

Lista solicitantilor inscrisi in Programul START 2013, cu punctajele aferente (XLS)

Sursa: AIPPIMM

One thought on “Lista solicitantilor care au trecut de prima etapa a programului START”

  1. popa ioan spune:

    au trecut pe naiba! au luat de bune ce a zis aplicatia informatica, si s-au oprit la 360 de firme fara a le evalua in vreun fel planul de afaceri. in conditiile astea, cei care au bifat ca vor face o coafura la sat au castigat banii, iar cei ce au vrut o tehnologizare a unei patiserii de exemplu, cu peste 7 locuri de munca nou create si plan de afaceri beton nici macar nu au fost evaluati.
    sunt curios ce presupune “activitati de creatie artistica” a unei firme ce a obtinut finantare in detrimentul alteia ce produce instalatii pentru constructii, sau a alteia ce produce pantofi, sau panificatie, sau dulgherie…
    mai mult, din cele 360 de firme au descalificat o gramada, unele pe motive extrem de subtiri, iar altele chiar abuziv – detin dovezi in acest sens, la cel putin 3 firme.
    au dat de pamant si cu programul asta, anul trecut parea destul de profesionist facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.