Listele cu persoanele juridice aprobate in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus, precum si cele cu persoanele fizice acceptate in cadrul Programului Casa Verde au fost publicate pe site-ul AFM

3-rabla-mfax-laszlomihaly.jpg

Ca urmare a aprobarii dosarelor de finantare in sedinta Comitetului de Avizare din data de 7 septembrie 2017, Administratia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Programul Rabla) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) si cu persoanele fizice aprobate in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul Casa Verde).

In aceasta etapa, pentru Programul Rabla au fost acceptate 224 de dosare pentru 481 autovehicule si 13 contestatii pentru 25 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 27 dosare pentru 181 autovehicule, dintre care 144 autovehicule pur electrice si 37 electrice hibride. Listele persoanelor juridice acceptate in programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunile aferente Programelor Rabla si Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto validati in Programele Rabla si Rabla Plus 2017. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus pâna la data de 29 septembrie 2017.

In cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice, au fost aprobate 644 cereri de finantare si 77 contestatii, lista acestora fiind disponibila pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu, la sectiunea aferenta programului.

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.