Listele cu persoanele juridice aprobate in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus, precum si cu contestatiile acceptate in cadrul Programului Casa Verde au fost publicate pe site-ul AFM

3-rabla-mfax-laszlomihaly.jpg

Ca urmare a aprobarii dosarelor de finantare in sedinta Comitetului de Avizare din data de 7 decembrie 2017, Administratia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Programul Rabla) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) si cu contestatiile aprobate in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul Casa Verde).

In aceasta etapa, pentru Programul Rabla au fost acceptate 164 de dosare pentru 247 autovehicule si 1 contestatie pentru 1 autovehicul.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 40 dosare pentru 125 autovehicule, dintre care 112 autovehicule pur electrice si 13 electrice hibride si 1 contestatie pentru 1 autovehicul.

Listele persoanelor juridice acceptate in programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunile aferente Programelor Rabla si Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto validati in Programele Rabla si Rabla Plus 2017.

In cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice, au fost aprobate 177 contestatii, lista acestora fiind disponibila pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu, la sectiunea aferenta programului.

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.