Listele persoanelor juridice acceptate si respinse in Programele „Rabla” si „Rabla Plus” 2016

lista.jpg

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) publica rezultatul celei de-a cincea etape de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national („Programul Rabla”) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic („Programul Rabla Plus”) 2016.

In aceasta etapa, pentru „Programul Rabla” se vor afisa rezultatele pentru 183 dosare analizate, dintre care 64 dosare au fost acceptate pentru 182 autovehicule si 119 dosare au fost respinse.

Pentru „Programul Rabla Plus” au fost analizate un numar de 3 dosare depuse de persoane juridice, toate fiind acceptate pentru 6 autovehicule.

Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in Programul „Rabla” si „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea sa depuna contestatii incepand de luni, 31 octombrie 2016, in termen de 5 zile.

Listele persoanelor juridice Programul „Rabla” persoane acceptate
Listele persoanelor juridice Programul „Rabla” persoane respinse
Listele persoanelor juridice Programul „Rabla Plus”

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top