Management de proiect, 8 – 9 mai, Bucuresti

compass.gifCOMPASS Training va derula in perioada 8-9 mai 2009 programul de training Managementul proiectelor – curs deschis conceput special pentru Project Manageri (sefi de echipa, directori de departamente, middle sau top manageri) actuali sau viitori.


La acest program de training, specialistii COMPASS te vor ajuta sa intelegi cum se traduce "maiestria" in cunostinte si abilitati si iti vor raspunde unor intrebari despre:
1. Ce este un proiect,
2. Care sunt etapele elaborarii unui proiect,
3. Care este ciclul de viata al unui proiect (de la idee la livrabile),
4. Care sunt ingredientele de succes ale unui proiect,
5. Care sunt principalele instrumente, tehnici, documente si planuri utilizate in cadrul unui proiect (Ex: Gantt, Mind Maps, matricea de responsabilitate, buget, planul de riscuri, stakeholderi etc),
6. Care este rolul si responsabilitatea unui Project Manager,
7. Ce presupune maturitatea organizationala in domeniul proiectelor si ce este un Project Management Office.

Profil participant: experienta de lucru minim 1-2 ani; team leader / project manager / responsabil investitii / sef de departament, cu background divers (consultanta, IT, constructii, financiar, HR, marketing, etc).

Succesul sesiunii de training este asigurat de:
Trainer: Adrian Bucica, PMP, consultant in management, membru PMI (Project Management Institute). Experienta acumulata in urma zecilor de misiuni de consultanta ne permite adaptarea abordarilor occidentale la problemele specific romanesti.
Metode de instruire sunt bazate pe interactivitate si invatare experientiala: impartasirea experientelor individuale ale participantilor, discutii de grup (libere si facilitate), brainstorming, exercitii din aria de activitate a participantilor, aplicatii in echipa, studii de caz.
Continuitatea formarii: participantii la training vor putea primi direct de la trainer (gratuit timp de 3 luni dupa training) raspunsuri punctuale la intrebari ce privesc activitatea curenta in proiecte a acestora.

Valoarea investitiei este de 325 euro+TVA/participant si include pachetul complet de servicii: Pentru inscriere pana la data de 15 aprilie beneficiati de o reducere de 20%.

Programul “Project Management” a fost anterior derulat in varianta In Company sau Open pentru: BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, SONY, Colgate-Palmolive, Honeywell Garrett, Inform Lykos, Grigioverde, Apemin Tusnad, Ygrec Pagini Utile, Neogen, Trust Eurotherm, Porsche Romania, Areva Romania etc.

Inscrierile se pot face pana in 4 mai. Formularul de inscriere poate fi descarcat la adresa: www.compass.ro/Calendar

Contact: telefon (021) 320 4292 sau email [email protected], persoana de contact: Cristina Razor

Bucica Adrian
Compass Consulting
[email protected]
www.compass.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.