Managementul Cunoasterii patrunde in inima administratiei publice locale

Managementul Cunoasterii patrunde in inima administratiei publice locale

Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala – Bucuresti (www.crfb.ro), organizatie publica de formare care se adreseaza preponderent expertilor si managerilor din administratia publica sau celor care coopereaza in programe de parteneriat cu aceasta, are drept obiectiv principal in perioada imediat urmatoare o apropiere mai puternica a standardelor de performanta ale administratiei publice in raport cu cele din sectorul privat, preluand utilizarea sistemului de formare, certificare si networking brevetat de International Knowledge Management Institute (www.kminstitute.org). In acest sens, cu ocazia desfasurarii recentei editii a II-a a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene la Bucuresti, Directorul General al CRF – Dna Dr. Georgeta GHETE a prezentat aceasta initiativa si extinderea cooperarii cu Knowledge Management Institute – Romania, reprezentata de Agentia “Knomacons”, care desfasoara, in parteneriat cu Fundatia EUROLINK-House of Europe, acest ciclu de reuniuni de afaceri/sesiuni de formare in domeniul Managementului Cunoasterii.

Amintim ca Certificarea in Managementul Cunoasterii (KM) constituie cea mai recenta si inovativa dintre cele 3 sisteme pe plan mondial de training si, in paralel, de certificare in domeniul managementului, axata pe o noua viziune asupra organizarii, utilizarii si valorificarii cunostintelor in cadrul organizatiilor de tip public sau privat. Unicitatatea programelor derulate pana in prezent consta in combinatia provocatoare, deja profund testata anterior, intre formarea/consacrarea oficiala a unei noi elite a managerilor, expertilor si consultantilor in sistemului Managementului Cunoasterii in Romania, pe de o parte, si gasirea celor mai inteligente solutii concrete de accesare si implementare a proiectelor de dezvoltare/ investitii. Special Guest Lecturer este Presedintele Knowledge Management Institute-Romania, MBA-George Town University (USA), Dl Octavian SERBAN-Certified Management Consultant.

Partenerii Media ai programului sunt: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei “EU-RO Clearing Funds”.

Mai multe informatii despre aceasta oportunitate inedita de formare si certificare pot fi consultate pe pagina de internet www.StructuralFunds.ro.

Pentru conformitate,

Platforma “EU-RO Clearing Funds”
c/o EUROLINK-Casa Europei

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.