Managementul proiectelor finantate din fondurile structurale europene

In multe privinte, Managementul unui Proiect este similar cu derularea si conducerea unei afaceri. Cunoasterea si aplicarea Managementului de Proiect reprezinta o conditie a accesarii si implementarii oricarui proiect finantat din fonduri europene.


Procedurile de obtinere a unei finantari din fondurile europene sunt mult mai stricte incepand din primul an postaderare. Un punct cheie al evaluarii proiectelor este calitatea Managementului de Proiect, care trebuie sa fie unul competent.

Managementul Ciclului de Proiect (MCP) reprezinta, in principal, un set de instrumente pentru elaborarea si managementul proiectului, bazat pe metode de analiza a Cadrului Logic (Matricea Logica) si a fost adoptat de Comisia Europeana in anul 1992, in scopul imbunatatirii managementului proiectelor de toate tipurile.

MCP urmareste:
– Dezvoltare si beneficii durabile pentru grupurile tinta si beneficiarii finali;
– Folosirea tehnologiilor potrivite si a resurselor locale regenerabile;
– Respectarea valorilor socio-culturale ale grupurilor implicate;
– Protectia mediului;
– Egalitatea de sanse intre barbati si femei.

Prin participarea la acest curs veti sti care sunt cerintele obligatorii pentru aplicatiile aferente proiectelor de finantare din Fondurile Structurale si de Coeziune (FSC) in lumina ultimelor modificari intervenite.

  Deoarece pregatirea de catre fiecare organizatie a unor Manageri de Proiect a devenit o necesitate, va invitam sa alegeti solutia noastra de instruire si sa participati la sesiunea de training organizata de Oligama Management in colaborare cu Project Europa, in Bucuresti, cladirea Uzinexport (langa sediul Guvernului) B-dul Iancu de Hunedoara, Nr. 8, Bl. H3, mezanin.

Actualii si viitorii manageri de proiect ai organizatiei dumneavoastra pot afla mai multe despre cum se identifica si se realizeaza proiectele de succes, care sunt tehnicile de planificare si organizare, care sunt cele mai bune metode de coordonare eficienta a echipei de proiect, despre fondurile europene, totul practic, usor de inteles si mai ales usor de aplicat.

Formular inscriere

Pentru mai multe detalii:
S.C. Oligama Management S.R.L.
B-dul Nicolae Titulescu, nr. 61-71, bl. 11A, sc. 1, et. 3, ap. 12, cam. 2, sect. 1, Bucuresti
Tel: 021 310 63 48; 021 310 63 49
Mobil: 0720 532 587
Fax: 021 310 80 16
E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.