Planul Regional de Actiune pentru Turism Nord-Est dat spre consultare

ADR Nord-Est deruleaza activitatea de realizare a Planului Regional de Actiune pentru Turism (PRAT) Nord-Est 2009-2013, document de planificare elaborat in parteneriat cu sprijinul membrilor Grupului Regional pentru Dezvoltarea Turismului. Planul Regional de Actiune pentru Turism Nord-Est va avea rolul de a sprijini si orienta Comitetul Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Est in realizarea functiunilor constitutive specifice.

ADR Nord-Est lanseaza spre consultare publica Analiza situatiei in sectorul turistic si Analiza SWOT, documente elaborate pe baza datelor cantitative disponibile in Anuarele Statistice ale Romaniei, a informatiilor furnizate de catre membrii Grupului de Lucru pentru Dezvoltarea Turismului, precum si alte informatii specifice existente pe paginile de internet ale institutiilor si organizatiilor implicate in sectorul turistic. Aceste sectiuni au rolul de fundamenta planul de actiune in sectorul turistic.

Printre membrii Grupului de Lucru Regional pentru Dezvoltarea Turismului se numara: Consiliile Judetene din Regiunea Nord-Est, Primaria Municipiului Piatra – Neamt, Primaria Municipiului Iasi, Camera de Comert si Industrie Neamt, Asociatia pentru Turism Bucovina, Centrul INFOTURISM Suceava, Centrul de Invatamant si Cercetare in Turism Bucovina, Centrul de Formare si Inovatie in Turism – CEFIDEC, Asociatia Mestesugarilor Nemteanca, ANTREC Neamt, Parcul National Ceahlau, Centrul Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Iasi, Colegiul Tehnic Miron Costin, Asociatia PARTENER Iasi, Complexul Muzeal National Moldova Iasi, Centrul de Pelerinaj “Sf. Parascheva”, ANAT Regiunea Nord-Est, Centrul Mitropolitan de Cercetari TABOR.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este dna. Alina Capitanu, Coordonator al Grupului Regional pentru Dezvoltarea Turismului, tel. 0233 218071, fax 0233 218072, e-mail: [email protected].

Observatiile se pot transmite pana la 1 august 2008, pe adresa de e-mail [email protected].

In masura in care alte organisme/institutii/autoritati au in aria de preocupari turismul si doresc sa se implice activ in structura parteneriala pentru elaborarea PRAT Nord-Est, le asteptam sa transmita intentia de participare pe adresa de e-mail mentionata mai sus.

Planul Regional de Actiune pentru Turism (PRAT) Nord-Est 2009-2013 – document in lucru

Analiza SWOT Turism Nord-Est

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.