Manny si Planny discuta despre cariera in Managementul Proiectelor

scariA aparut un nou episod din serialul Manny&Planny. De aceasta data, cele doua personaje discuta despre perspectivele unei cariere in domeniul managementului de proiecte.


Planny: E lung drumul, anevoios, ritmul este incet si pornesc prea de jos.

Manny: Am auzit de la un ghid turistic o chestie foarte misto ce poate fi pusa si in contextul carierei: Daca tu, in calitate de turist, faci prima vizita la cel mai inalt munte din lume, atunci restul muntilor pe care ii vei vizita nu te vor mai impresiona si risti sa ramai un nefericit pentru mult timp.

Planny: Tot in contextul carierei vorbesc si eu cand zic: daca ai o singura sansa sa vezi un munte? Atunci, nu vei vrea sa il vezi pe cel mai impunator?! Dar sa revenim. De ce avem nevoie, totusi, sa facem un master in managementul proiectelor? Putem scrie proiecte si sa le implementam fara sa avem studii superioare in acest domeniu.

Manny: Managementul proiectelor este ca un cod rutier. Putem merge cu totii cu masina, insa deplasarea de la punctul A pana la punctul B poate fi o adevarata aventura fara regulile de circulatie.


Citeste episodul in intregime, accesand: mannyplanny.managementul-proiectelor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.