MFE face un chestionar pentru potentialii beneficiari ai POCU

chestionar.jpg

In perioada 17 noiembrie 2016 – 05 decembrie 2016, Ministerul Fondurilor Europene (MFE) deruleaza un studiu necesar accesarii fondurilor europene 2014-2020.

Studiul va fi realizat pe baza unui scurt chestionar si va fi transmis pe e-mail potentialilor beneficiari de finantare din Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020 – Axa Prioritara 4 – Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Obiectivul Specific 4.4 – Reducerea numarului de persoane apartinand grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale/medicale/socio-profesionale/de formare profesionala adecvate nevoilor specifice, respectiv centre si camine pentru persoane fara adapost si persoane varstnice aflate in situatii de dependenta sau in risc de excluziune sociala.

Demersul MFE nu este o actiune de control sau audit. El este necesar pentru stabilirea unor tinte realiste ale anumitor indicatori din cadrul Programul Operational Capital Uman 2014-2020. De aceea, rugam respondentii la chestionar sa furnizeze date cat mai apropiate de realitate. Datele furnizate sunt confidentiale si vor fi utilizate strict pentru scopul declarat.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.