Milano, pe locul 1 in topul celor mai interesate destinatii de vizitat in 2015

LAKE_1280.jpg

LAKE_1280New York Times plaseaza orasul Milano pe primul loc in Top 52 destinatii de vizitat in 2015.

20 de milioane de vizitatori sunt asteptati sa viziteze orasul Milano pentru Expo 2015, un eveniment de mare amploare care dureaza din mai pana in octombrie si presupune participarea a peste  130 de tari si realizarea a peste 60 de pavilioane. Tema Expo se concentreaza pe produse alimentare, nutritie si practici durabile – o alegere potrivita pentru un oras cufundat in traditiile culinare italiene.  

Printre atractiile expozitiei se numara Future Food District, un spatiu destinat explorarii progreselor tehnologice care afecteaza lantul alimentar la nivel mondial si Lacul Arena, un element principal al expozitiei, ce va cuprinde un iaz care va crea un efect de oglinda, marginit de 100 de copaci, si o fantana in centrul iazului alimentata cu apa de la canalele orasului.

Daca esti interesat sa vizitezi Milano, alatura-te misiunii economice de promovare a Nord-Estului Romaniei la Expozitia Universala EXPO Milano 2015, in perioada 9-13 iunie 2015.

Timp de 3 zile, intre 10-12 iunie, la Pavilionul Romaniei vor fi organizate expozitii si activitati culturale in cadrul carora Nord-Estul Romaniei va fi facut cunoscut intregii lumi, iar pe 11 iunie va avea loc Conferinta Invest in North East Romania 2015 unde vor fi prezentate oportunitatile de investitii ale fiecarui judet vizat.

Programul evenimentului este in continua transformare si poate fi vizualizat accesand pagina de internet: http://www.afaceri.ro/invest-in-north-east-romania-expo-milano-2015/.

Companiile interesate de participarea la eveniment si de promovare in cadrul activitatilor organizate in cadrul misiunii, pot obtine informatii suplimentare trimitand un email la adresa [email protected].

Persoana de contact: Monica Gherca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top