Ministrul Sanatatii: “Spitalul Regional Cluj se va face de catre Guvern, cu atragerea de fonduri europene”

646x404.jpg

Potrivit ministrului Sanatatii Sorina Pintea, Spitalul Regional Cluj va fi construit de catre Guvern, cu fonduri europene, si nu de catre autoritatile judetene. Pintea mai spune ca suma oferita de Uniunea Europeana nu va fi suficienta, aceasta reprezentand mai putin de o patrime din costul acestora.

Prezenta luni, 26 noiembrie, la Bistrita, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat ca Spitalul Regional Cluj va fi realizat de catre Guvern si nu de catre autoritatile judetene.

“Sa stiti ca Spitalul Regional Cluj-Napoca se va face de catre Guvernul Romaniei, cu atragerea de fonduri europene. Am inteles ca sunt niste discutii in spatiul public, Consiliul Judetean Cluj cred ca ar trebui sa se ocupe de Spitalul de Pediatrie, am niste referinte nu tocmai placute despre ceea ce se intampla acolo, din punct de vedere al structurii”, a declarat aceasta, intr-o conferinta de presa sustinuta luni.

Sorina Pintea a mai spus ca a intampinat foarte mari dificultati in relatia cu Consiliul Judetean Cluj si ca in cele din urma lucrurile s-au rezolvat, iar studiul de fezabilitate pentru spitalul regional de la Cluj este gata.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.