Modalitati prin care antreprenorii pot schimba prin inovare o industrie

industrial.jpg

industrialEste binecunoscut faptul ca antreprenorii reprezinta forta de schimbare in economie. In cele mai multe cazuri, capacitatea unui antreprenor de a gasi oportunitati si de a oferi solutii inovative a dus la unele dintre cele mai mari schimbari si inovatii in economie.

In timp ce unele industrii evolueaza foarte rapid, altele se misca mai greu si nu se adapteaza la schimbare. Oricum am vedea lucrurile, aceasta tendinta de “impotrivire la schimbare” nu e in acord cu dorinta antreprenorilor de a face lucruri si de a veni mereu cu noi solutii.

Mai jos sunt cateva sfaturi pe care le poti lua in considerare atunci cand vrei sa inovezi intr-o industrie traditionala, care se impotriveste schimbarii.

1. Ia in calcul formarea unui parteneriat cu oamenii care pot duce industria la nivelul urmator. In cele mai multe cazuri, antreprenorii nu au succes deoarece nu isi gasesc timp pentru a gasi si convinge clientii. Acest lucru se observa mai ales in cazurile in care antreprenorii isi doresc sa vina cu un serviciu sau produs nou pe piata, pe care clientii nu sunt pregatiti sa-l testeze.

2. Pastreaza lucrurile simple, mai ales in industriile neobisnuite cu noile tehnologii. Simplitatea in acest caz inseamna doua lucruri: un design finut cu o interfata prietenoasa si usor de folosit sau oferirea unui produs care merge foarte bine cu un altul deja existent in sistem.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.