MOL Romania: Finantare de 560.000 lei pentru promovarea tinerilor talentati

MOL-pROMOVARE-TALENTE-768x432.jpg

MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au lansat a 13-a editie a Programului MOL de promovare a talentelor. Tineri sportivi si artisti cu rezultate bune din toata tara se pot inscrie in programul organizat pe baza de concurs de proiecte.

Fondul total de sponsorizare este de 560.000 de lei.

Solicitarile pot fi depuse pana la data de 16 iunie 2018. Inscrierile se pot face atat individual, cat si prin echipe sportive sau ansambluri artistice, prin prezentarea rezultatelor din 2017-2018, a obiectivelor de viitor si a bugetului pentru finantarea solicitata.

La aceasta editie, programul dispune de un fond total de 560.000 lei, sumele fiind alocate tinerilor sportivi sau artisti cu varste intre 8 si 18 ani, respectiv pentru categoria de peste 18 ani, care au nevoie de sustinere in scopul participarii la concursuri sau achizitiei de echipamente si materiale.

In cadrul celor 12 editii anterioare ale programului au fost acordate 1.442 de sponsorizari in valoare de peste 3.220.000 de lei unui numar de 1.953 de sportivi si tineri artisti din toata tara, unii dintre ei obtinand finantare de mai multe ori.

Dintre beneficiarii editiilor anterioare ale programului, trei sportivi au participat la Jocurile Olimpice de Iarna 2018 Pyeong Chang: Lőrincz Tímea la schi fond, Stefan Musei si Andrei Turea la sanie. Andreea Dragoman, tenis de masa, s-a calificat la Jocurile Olimpice de Tineret 2018, Buenos Aires. Scrimerul brasovean Andrei Pastin a obtinut prima medalie de aur mondial din istoria scrimei romanesti la sabie cadeti masculin la Campionatul Mondial 2018 din Verona. Cristina Tomescu din Craiova, clasa a VIII-a, este de trei ani consecutivi pe primul loc la Olimpiada Nationala de Muzica, categoria pian, iar colegul ei, Cadmiel Botac a obtinut locul 1 la concursurile internationale de pian Adilia Alivea si Piano Campus din Franta. Teatrul Independent Osonó a castigat 30 de premii nationale si internationale, de la Bangkok pana la Hamburg.

Pentru mai multe informatii despre program, click AICI

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.