MSI anunta lansarea apelului de proiecte pentru operatiunea 3.1.2

internaut.jpg

internautMinisterul pentru Societatea Informationala anunta lansarea apelului de proiecte pentru operatiunea 3.1.2.Sprijin pentru pentru realizarea retelelor de broadband in zonele de esec al pietei (zone rurale si zone mici urbane defavorizate din punct de vedere al accesului)” apel 1, din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 “Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Beneficiar eligibil:

Solicitantul eligibil pentru operatiunea Sprijin pentru realizarea retelelor broadband si a punctelor de acces public la internet in banda larga in zonele de esec ale pietei este Ministerul pentru Societatea Informationala.

Scopul general al acestei operatiuni este de realizare a retelelor broadband si a punctelor de acces public la internet in banda larga in zonele de esec ale pietei (zone rurale si mici urbane defavorizate din punct de vedere al accesului).

Scopul specific al acestei operatiuni este de conectare la reteaua broadband a cel putin 5000 de IMM-uri si 1 milion de locuitori in zonele de esec ale pietei (zone rurale si mici urbane defavorizate din punct de vedere al accesului), la sfarsitul perioadei de sustenabilitate.

Inregistrarea on-line se realizeaza la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro incepand cu data de 22 mai 2014. Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 28 mai 2014, ora 16.30.

Reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MSI va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, la adresa de e-mail [email protected] sau telefon 021.311.41.12.

Documente:
Ghidul solicitantului

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.