Nou sediu OI POSCCE la Calarasi, pentru Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia

Teodorovici_inaugurare.jpg

Teodorovici_inaugurareOrganismul Intermediar pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” (POSCCE), din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, are un nou sediu la Calarasi, pe strada Sloboziei, nr. 9, in cladirea FORDOC, unde au fost date in folosinta doua spatii, in suprafata de peste 500 mp.

La inaugurare au participat ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici si secretarul general in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Lilian Onescu.

“Noul sediu trebuie sa raspunda nevoilor beneficiarilor privati si sa duca la indeplinire atributiile delegate pentru implementarea cu succes a proiectelor depuse in cadrul axelor pe care le gestioneaza in calitate de Organism Intermediar al Programului de Competitivitate. (…) POSCCE este programul ce a intampinat cele mai multe dificultati in implementare, alaturi de cel de Resurse Umane, dar care si-a revenit in mod spectaculos – de la un nivel de absorbtie de 6 – 7%, cat inregistra in mai 2012, astazi ne aflam la aproximativ 36%. Alaturi de colegii mei de la minister, credem ca acesta va fi Programul Operational ce va avea una din cele mai mari rate de absorbtie la finalul anului 2015″, a declarat Eugen Teodorovici.

ADR Sud Muntenia are atributii de implementare a Axei prioritare 1 “Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”: Operatiunea 1.1.1 “Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile – investitii pentru intreprinderi mici si mijlocii”; Operatiunea 1.1.2 “Sprijin pentru implementarea standardelor internationale”; Operatiunea 1.1.3 “Sprijin pentru accesul pe noi piete si internationalizare” si, respectiv, Operatiunea 1.3.2 “Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor”, precum si a Axei prioritare 3 “Tehnologia informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, Domeniul de interventie 1 “Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor”, Operatiunea 3.1.1 “Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe”.

Mai multe detalii despre implementarea POS CCE in Sud Muntenia puteti obtine contactand expertii Serviciului Organism Intermediar POSCCE: Str. Sloboziei, nr. 9, Calarasi, jud. Calarasi, cod 910001, tel.: 0342/100.160, e-mail: [email protected].

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.