Zilele Regio in Transilvania de Nord: 12-13 mai, Cluj Napoca

Concurs_Regio.jpg

Concurs_RegioPentru al treilea an consecutiv, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest va organiza un eveniment amplu – Zilele REGIO Transilvania de Nord, destinat promovarii Programului Operational Regional catre publicul larg.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Cultura Urbana Casino Cluj-Napoca, din Parcul Central, in 12 si 13 mai 2014, iar principalele puncte agenda vor fi: prezentarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord-Vest 2014-2020, standurile de prezentare a proiectelor finantate prin REGIO 2007-2013, precum si Gala REGIO.

De asemenea, ADR Nord-Vest isi propune sa prezinte cele mai “vizuale” proiecte. Cei care au derulat proiecte Regio sunt invitati sa participe la eveniment, atat prin standuri de prezentare, materiale sau prin demonstratii tip spectacol, cat si prin implicarea in concursul “Cel mai Regio proiect din Transilvania de Nord”.

Concursul a fost lansat in 2 aprilie 2014, pe platforma Facebook si poate fi accesat prin linkul https://apps.facebook.com/proiect-regio/.

Vor exista 6 categorii de concurs: dezvoltare urbana, transport, proiect social, proiect de afaceri, proiect de turism si patrimoniu si marele premiu “Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”. La fiecare categorie, vor castiga primele 3 proiecte care primesc cele mai multe like-uri.

Beneficiarii vor fi premiati in cadrul evenimentului denumit “Gala Regio”, care va avea loc in data de 13 mai 2014, in Cluj-Napoca, in cadrul Zilelor REGIO.

Cei interesati sa participe la Zilele REGIO 2014 la toate punctele din agenda, sunt invitati sa completeze formularul online de la urmatoarea adresa: https://docs.google.com/forms/d/1YRa6zVOM9dXnabo8mGtnbWlrPX7UZruQJPZvzeQ7zb0/viewform.

Document anexat:

Agenda “Zilele Regio 2014” (DOC)

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.