Nu exista epoci ingrate, numarati-va printre invingatori!

Nu exista epoci ingrate sau nemeritate conjuncturi

– exista numai resemnati din oficiu sau invingatori care lasa ceva cu adevarat in urma!

Voi in ce categorie va incadrati?

~ Scrisoare Deschisa-Apel ~

Bucuresti, 27 aprilie 2009

Subiect: Reinventarea afacerii prin SALONUL de SOLUTII PRACTICE IMM, Romexpo, 8-9 mai 2009

Asa-i de greu sa devii acum stapanul propriului tau business, sa ai propria ta afacere?

Tocmai in imprejurari pe muchie de cutit se struneste calul troian cu care poti subjuga audienta, poti impune solutii durabile si poti inchega retele fertile si parteneriate viabile, cu care sa uimesti concurenta si sa dobori din mers propriile recorduri!

In cei doisprezece ani deja parcursi, Casa Europei prin reteaua sa nationala si de parteneri continentali EUROLINK n-a incetat nici o clipa sa-si manifeste rolul de inainte-mergator pe acest spinos drum. Sute si sute de reusite in afaceri, mii si mii de cariere profesionale de rasunet vorbesc in locul nostru. Veniti pe 8 mai 2009 la primul Salon de Solutii Practice pentru Proiecte si Investitii Europene!

Vei putea face cu adevarat diferenta specifica de autenticitate, de calibru, de pragmatism. NU MAI EZITA! Examineaza conditiile de inscriere, consulta lista de invitati si de mentori, participa activ pentru a identifica cele mai potrivite solutii si a face acea presiune activa care sa aduca din mers imbunatatirile procesului de investitii, apt sa se reverse elocvent peste intreg sectorul IMM din Romania.

In plus, poti beneficia de primul program de formare-certificare internationala / cooptare rapida a celor mai bine clasati experti, manageri, consultanti, disponibil prin sistemul brevetat de International Knowledge Management Institute, iar ca BONUS GRATUIT de consilierea juridico-contractuala, asigurata in perioada 8-9 mai 2009 la Complexul ROMEXPO pentru obtinerea (co-)finantarilor nerambursabile pe proiecte. Informatii suplimentare si inscrieri: www.structuralfunds.ro, www.HouseofEurope.ro; 021.2315288, fax: 021.2304997.

Cu sincere urari de succes, in asteptarea intalnirii noastre,

Secretariatul Consortiului Parteneriatului Strategic (CPS)

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.