O firma de consultanta fiscala, una de leasing operational si o alta de transport masini cumpara cele mai mari flote de automobile electrice

masini1.jpg

Trei firme de pe piata locala vor cumpara aproape 50 de automobile electrice si vor primi ajutor de la stat prin programul Rabla Plus aproape jumatate de milion de euro, potrivit datelor Administratiei Fondului pentru Mediu. De partea cealalta, printre firmele respinse se numara de asemenea una de leasing operational – BCR Fleet Management – in conditiile in care aceasta a depus o cerere de finantare nesemnata de reprezentantul legal si nu a depus actul juridic prin care directorului general i-au fost transmise puterile de reprezentare.

Cea mai mare flota de masini electrice, de 20 de autoturisme, va fi cumparata de catre firma Data Man Empretec, detinuta de unicul actionar Silvia Popescu. Firma are un singur angajat si sediul in Corbeanca Ilfov, are ca obiect de activitate potrivit Ministerului Finantelor „activitati combinate de secretariat“ si un site prin care se promoveaza drept consultant fiscal. Anul trecut firma a avut o cifra de afaceri de 112.000 de lei si un profit net de putin peste 10.000 de lei.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.