O noua amanare: depunerea proiectelor pentru ajutorul de minimis incepe pe 28 august

tanar_laptop_start.jpg

tanar_laptop_startMinisterul Finantelor Publice a anuntat, pe site-ul oficial, ca termenul pentru depunerea cererilor pentru ajutorul de minimis – programat initial pentru 26 august – a fost decalat cu 2 zile.

“Pentru evitarea supraincarcarii infrastructurii informatice avand in vedere termenul-limita de depunere a declaratiilor fiscale, prima sesiune de depunere a Cererilor de acord pentru finantare se va derula in perioada 28.08.2013-31.10.2013. Cererile de acord pentru finantare se vor inregistra on-line incepand cu data de 28.08.2013, ora 08:30, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Ministerului de Finante.

Intreprinderile inregistrate on-line vor transmite prin posta sau alte servicii de curierat sau vor depune la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, Cererea de acord pentru finantare insotita de documentele justificative, in termen de maxim 15 zile de la data validarii inregistrarii on-line.

Documentele justificative atasate Cererii de Acord pentru finantare conform prevederilor H.G. 274/2013, cu modificarile si completarile ulterioare, trebuie sa fie valabile la data depunerii/transmiterii acestora la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice.

Puteti consulta aici Metodologia de depunere a proiectelor in cadrul schemei de ajutor de minimis.

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

2 thoughts on “O noua amanare: depunerea proiectelor pentru ajutorul de minimis incepe pe 28 august”

 1. Dana spune:

  O mare mare teapa si mizerie cu tot minimisu.
  Sesiune deschisa 5 minute din care 5 server blocat.
  Care sesiune ???
  Asta nu a fost sesiune, a fost bataie de joc la adresa intreprinzatorilor din Romania, care au curaj sa mai faca ceva in tara asta.

 2. Dumnezeu Gheorghe spune:

  La cate amanari, modificari, explicitari a patit acest program, are mari perspective de a fi un succes mai mai mare ca POS-DRU, cu un iz mai puternic de spaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.