O noua editie a concursului “Lumea prin culoare si sunet”, cu premii in valoare de 300.000 de euro

Orange_culoare_sunet.jpg

Orange_culoare_sunetFundatia Orange lanseaza o noua editie a concursului de proiecte “Lumea prin culoare si sunet”.

Fondul de finantare sustine proiecte propuse de catre organizatii nonprofit cu profil educational, cultural si medical care doresc sa implementeze proiecte inovatoare, in special cu ajutorul tehnologiilor digitale in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de vorbire si de auz.

Astfel, Fundatia Orange ofera finantare in valoare totala de 350.000 de euro pentru proiecte care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu deficiente de vedere sau de auz si la integrarea sociala a acestora, prin facilitarea accesului la educatie, la cultura si la sanatate.

Fundatia Orange invita cu acest prilej institutiile publice sau organizatiile neguvernamentale si nonprofit (asociatii, fundatii sau federatii, institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale) sa candideze cu proiecte in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si/sau auz sau alte deficiente cauzate de acestea.

Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro. Proiectele vor fi implementate in perioada 2014-2015.

Termenul limita pentru depunerea proiectelor de catre organizatii este 27 ianuarie 2014, ora 13:00, la adresa [email protected]. Dupa acest termen cererile de finantare depuse vor intra in procesul de evaluare si selectie.

Documente anexate:

Ghidul solicitantului (PDF)

Formular de inscriere (Doc)

Ghid tehnic (XLS)

Sursa: Fundatia Orange

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.