O universitate din Grecia cauta parteneri pentru un proiect Erasmus+, actiunea cheie 2

Erasmus+.jpg

Erasmus+, proiecteUniversitatea din Thessaly – Departamentul de Biochimie si Biotehnologie – din Grecia cauta parteneri pentru o propunere de proiect Erasmus +, actiunea-cheie 2 “Capacitate administrativa in domeniul tineretului”.
 
Titlul provizoriu al propunerii: “Science Education in Europe: Looking at 2020 through the lens of Biology

Proiectul propune utilizarea biologiei in educatie pentru gradinite si scoli primare in vederea stabilirii unor relatii de apropiere intre scolari si stiinta. Diversele practici educationale europene vor fi utilizate pe deplin pentru alegerea experientelor viabile educatiei stiintifice.

Scoli, universitati, institute de cercetare si alte institutii din domeniu vor colabora si vor utiliza instrumente digitale, sisteme de mobilitate, job shadowing (observare la locul de munca) pentru a proiecta noi metode de predare si module de formare ale profesorilor, cu scopul de a promova predarea biologie fundamentale in primii ani de scoala obligatorie.

Data limita pentru exprimarea interesului: 15 martie 2015; data depunerii aplicatiei: 3 aprilie a.c.

Parteneri cautati: universitati, centre de cercetare, ong-uri, societati stiintifice, scoli primare si asociatiile acestora, organizatii pentru politici de educatie.

Fisa de prezentare se regaseste in anexa. (click aici)

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: dr Aikaterini MOUTOU,Associate Professor, Vertebrate Biology, University of Thessaly, Volos, Greece, tel.: +30 2410 565279, [email protected].

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.