oameni la ofertă

… sau specialiști la pret redus, personal calificat….

acum sunt la ofertă.

dacă ar avea cineva bani și inspirație ar găsi zilelele astea niște profesioniști la preț redus de care firmele s-au grăbit să scape să se mai ridice balonul puțin deasupra mării.

în isteria generală creată de panica mondială firmele s-au grăbit să dea afară pe toată lumea, evident că pe cei mai buni cu salariile pe măsura profesionalismului i-au trimis imediat la plimbare. fără ei firmele vor continua declinul, dar vor mai prelungi agonia.

In acest moment toata lumea trebuie sa produca si nu sa reduca. Eu as cere angajatilor mei sa munceasca o luna fara salar alaturi de mine; ar fi o sansa mai reala de a salva firma decit sa-i dau afara pe citiva dintre ei.

oricum administratiile publice pot profita acum din plin: ORDONANTA 34 prevede ca O EXCEPTIE de la principiul ACHIZITIILOR PUBLICE “Contractul de Muncă” sau “contractul civil”. Drept urmare puteti beneficia de un consultant bun fara licitatie angajindu-l cu 2-3 ore in cadrul primariei si scapati de licitatie.

asta este O SANSA PENTRU IMPLEMENTARI DE SUCCESS si solutii pentru bugetele reduse.

nu vreau COMENTARII la acest articol in care sa ne aratam nemultumirea fata de sitem. As vrea sa veniti cu idei si cu solutii constructive. chiar sa lasati un numar de telefon si un link catre CV-ul vostru … ce ziceti. chiar linkul de la pe managementul proiectelor http://www.managementul-proiectelor.ro/

va salut pe toti si hai sa contrazicem pe un coleg de-al nostru care scria ieri pe un blog: “ce daca vine primavara… atita iarna e in noi”

hai sa plantam ghiocei si sa-i incalzim cu panouri solare si sa plantam “spatii verzi”

One thought on “oameni la ofertă”

  1. rux spune:

    Daca mai intarziai putin cu postarea puteai da si SUPEROFERTA! Asa, te-ai cam grabit Azi e mai ieftin si maine va fi gratis. Poimaine, desigur, cumparam bilet la intratea in sediu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.