Oare intelege Kovesi ca blaturile la fonduri europene au intrat in era 2.0?

marcel-bolos.jpeg

In vreme ce publicul larg e intoxicat cu teoriile conspirationiste ale raspandirii pandemiei COVID-19, la guvern se lucreaza din greu, dar nu pentru binele tarii ci pentru dirijarea procesului de absorbtie a fondurilor europene, pentru perioada 2021-2027, in interesul ministrului Bolos si al gastii care il sustine si pe care o reprezinta.

Asa, pentru informarea generala a cetatenilor, sa nu credeti ca la instalarea guvernului PNL, exista o zbatere continua a capilor de partid pentru instalarea la fonduri europene a lui Marcel Bolos. Nu, nici vorba… desemnarea lui Bolos este venita din cercurile de interese care graviteaza incontinuu pe la usile Palatului Victoria. La fel s-a intamplat si cu Marian Nica, un fost ministru la fonduri europene, pupil al Rovanei Plumb, impins de doua ori in fata colivei in momente de neatentie si nebagare de seama sociala.

Realizati ca oameni care au impartit sau impart miliardele acestei tari si pe care trecerea recenta a timpului ii baga intr-un anonimat national de nezdruncinat sunt impinsi in pozitii cheie doar pentru a pune in practica o agenda obscura a unor “grei” si nu una transparenta a cetatenilor!

Dupa ce au facut toata seria de exercitii impuse, acesti pioni ies din scena cu nerabdarea de a se infrupta din preaplinul varsat in buzunarele adevaratilor stapani. Prea putin conteaza ca oamenii normali, cei care s-ar bucura nespus sa aiba si ei o autostrada, un spital, o scoala, nici nu-si mai aduc aminte numele ilustrilor necunoscuti, dar in schimb raman cu aceleasi griji perpetuu, pana cand un nou emanat se va instala la carma bogatiilor si le va jongla in fel si chip.

V-am povestit despre conflictul flagrant de interese in care se situeaza Marcel Bolos, ca ministru al Fondurilor europene, prin functia de director detinuta la Ministerul Transporturilor si cea de director la una din Agentiile de Dezvoltare Regionale, din care s-a suspendat succesiv, temporar, pe perioada indeplinirii mandatului de ministru.

Iata ca acum, acelasi Bolos isi pregateste traiul indestulat de dupa pozitia de demnitate in stat pe care o ocupa acum, si directioneaza fondurile in zonele de interes. Smecheria e bine ticluita si imposibil de bunghit… Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.