OLAF a deschis o ancheta vizand nereguli cu fonduri europene la magistrala 5 de metrou

metrou-sofia-aeroport.jpg

Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) a inceput o ancheta vizand investitiile facute din fonduri europene pentru Magistrala 5 de metrou din Bucuresti, relateaza RFI.

“OLAF a deschis o investigatie privind acuzatii de nereguli privind proiectul finantat de UE pentru linia 5 de metrou din Bucuresti. Ca parte a acestei anchete, s-a efectuat un control la fata locului. Cu toate acestea, intrucat ancheta este in curs de desfasurare, OLAF nu poate formula alte comentarii. Acest lucru este menit sa protejeze confidentialitatea investigatiilor ulterioare si posibile, procedurile judiciare ulterioare, datele cu caracter personal si drepturile procedurale”, arata OLAF intr-un comunicat de presa transmis in urma unei solicitari din partea RFI.

OLAF mai mentioneaza ca nu exista un termen strict pentru finalizarea investigatiilor, iar durata depinde de o serie de factori, inclusiv decomplexitatea fiecarui caz, numarul de state si persoane implicate, masura in care alte servicii ale Comisiei si ale partilor implicate coopereaza si exercitarea drepturilor de aparare.

 

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.