Oportunitate de finantare a start-up-urilor

euro.jpg

Incubatorul din componenta Fondului Investitional FasterCapital (Dubai, UAE) a lansat a treia runda de finantate pentru anul 2016 care a inceput pe 15 Mai si se finalizeaza la 16 Iunie 2016.

Primele doua runde au atras peste 2.000 antreprenori din peste 84 de tari. 75 de start-up-uri au fost acceptate in programul de accelerare.

Acum si antreprenorii din Romania pot participa pentru a-si finanta si dezvolta proiectele din domeniul IT. Pentru mai multe detalii cu referire la eligibilitate accesati www.fastercapital.com

Fiecare start-up va trece 3 nivele de evaluare: business, financiar si tehnic. Rezultatele evaluarii vor fi comunicate antreprenorilor in forma de studiu – care va putea fi utilizat posterior in dezvoltarea respectivului start-up. Deasemeni, antreprenorii vor primi gratis  – opinia expertilor cu referire la start-up, potentialele obstacole si idei de imbunatatire. Toate start-up-urile acceptate vor primi servicii de mentorship, marketing study, studii de fezabilitate, consultari tehnice, noi canale de vinzare si finantare.

FasterCapital ofera 2 programe:
1.    Program de accelerare
2.    Program de incubare

In cadrul programului de accelerare, FasterCapital va oferi antreprenorilor mentorship, accesul la finantare si extra servicii de consulting (legal, tehnic si marketing).

Pe de alta parte, programul de incubare se refera la antreprenorii fara studii/capacitati tehnice. In acest caz, FasterCapital  va deveni cofondator tehnic si cofinantator si va oferi servicii de dezvoltare tehnica a start-up-ului (peste 500k$ pentru fiecare start-up).

Programul de incubare la fel se adreseaza si antreprenorilor cu studii/capacitati tehnice care cauta ajutor in acoperirea cheltuielilor incipiente ale start-up-ului. FasterCapital detine mai mult de 100 developeri interni cu diferita experienta si capacitati care deja lucreaza in diverse proiecte.

Antreprenorii interesati pot aplica aici.

Contacte:
Name: Mr. Faisal Khamees
VP of Operations at FasterCapital
Phone: +971 5558 55663

Name: Mrs. Iulia Buravcenco
Regional Partner for Romania and Republic of Moldova
Phone: +37281092845
            +37369007973
Email: [email protected]

Sursa: www.fastercapital.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.