Oportunitate de finantare – Parteneriate pentru Orase Durabile

bank-note-euro-bills-paper-money-63635.jpeg

Directoratul General pentru Cooperare Internationala si Dezvoltare din cadrul Comisiei Europene a lansat cererea de propuneri de proiecte destinate autoritatilor locale pentru anul 2018: Parteneriate pentru Orase Durabile.

Acest apel este destinat in mod special autoritatilor locale si regionale europene, pentru a stimula cooperarea pe teme legate de Agenda 2030 privind dezvoltarea durabila. Proiectele vor sprijini schimburile reciproce intre autoritatile locale si regionale si parteneriatele, pentru a aborda dezvoltarea urbana durabila prin consolidarea capacitatilor si furnizarea de servicii.

Proiectele ar putea avea acces la grant-uri intre doua si cinci milioane de euro. Bugetul total al apelului este de 53 de milioane de euro. Proiectele sunt cofinantate de Comisia Europeana in proportii de la 50% pana la 95%. Durata proiectelor ar trebui sa fie mai mare de 24 de luni si mai putin de 60 de luni.

Aplicatiile se vor face in doua etape: termenul initial pentru Concept Note (doar 5 pagini) pana la data de 6 decembrie 2018, ora 12:00 (ora Bruxelles-ului).

EuropeAid organizeaza o sesiune de informare privind apelul, in data de 7 noiembrie 2018, ora 10:00 (ora Bruxelles-ului). Sesiunea de informatii va fi difuzata in direct si inregistrata. Acesta va fi disponibila aici.

Detalii despre apelul de proiecte, precum si pachetul informativ complet, pot fi consultate aici.

Sursa: ADR Nord Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.