Sesiuni de informare legate de programele cu finantare nationala ce vor fi lansate in 2016

microphone-704255_1920-1.jpg

In perioada 22-31 martie la sediul din strada Poterasi, nr.11, sector 4, Bucuresti, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri – Biroul Romania HUB, se organizeaza 4 sesiuni de informareStatul mai aproape de IMM-uri” dedicate atat intreprinzatorilor mici si mijlocii din Romania cat si tinerilor cu spirit antreprenorial care doresc sa demareze o afacere.

Sesiunile se vor desfasura intre orele 10.00-12.00 in zilele de 22, 24, 29 si 31 martie 2016. In cadrul sesiunilor se vor prezenta oportunitatile de finantare pentru anul 2016 ale programelor finantate de la bugetul statului ce vor fi lansate si derulate anul acesta de catre Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Romania Hub – Romania, tara tinerilor intreprinzatori este un program integrat, care ofera intreprinzatorilor si potentialilor antreprenori, informare, sprijin, asistenta tehnica si consiliere, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a intreprinderilor mici si mijlocii.

Persoanele interesate pentru inscrieri la cele 4 sesiuni de prezentare pot sa se adreseze Biroului Romania HUB la adresa de e-mail [email protected] sau telefon 021/335.26.32.

Sursa: AIPPIMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top