Oracle ofera in continuare exclusivitate companiei TotalSoft pentru produsul Primavera

total_soft.jpgCea mai mare companie de software din lume, Oracle, care a achizitionat
in anul 2008 suita de solutii de project management Primavera, continua
sa ofere exclusivitate companie TotalSoft pentru vanzarea acestui
produs in Romania si Ungaria.

Desi politica de vanzare a produselor Oracle se bazeaza pe o retea globala de parteneri de afaceri (Oracle PartnerNetwork) ce cuprinde 15.000 de companii care ofera solutii bazate pe tehnologie Oracle, in cazul Romaniei si Ungariei producatorul mondial a hotarat sa ramana la un singur partener – compania TotalSoft.

Decizia s-a bazat pe competentele deosebite in domeniul project managementului precum si pe experienta de peste 15 ani a TotalSoft in vanzarea sistemului Primavera si a serviciilor adiacente (implementare, consultanta, scolarizare si suport tehnic).

TotalSoft, parte a Grupului Global Finance, companie de investitii private, lider in Europa de Sud-Est, are un portofoliul de peste 600 de implementari Primavera si peste 5000 de project manageri scolarizati si atestati international in centrele sale de training.

"Cea mai mare realizare obtinuta de TotalSoft prin promovarea solutiei Primavera a fost constientizarea importantei managementului de proiect si schimarea procedurilor de lucru cu proiectele in Romania. A fost o munca sustinuta, timp de un deceniu si jumatate, care ne-a adus o cota de piata de 90% si statutul de formator si principal promotor al profesiei de Project Management in Romania. Decizia Oracle-Primavera GBU garanteaza continuarea povestii de succes scrisa de TotalSoft" declara Bogdanel Budeanu, Director Divizie Primavera – Oracle in cadrul TotalSoft.
 
Ultimele luni au fost bogate in certificari pentru TotalSoft – Divizia Primavera, compania obtinand din partea Oracle certificarea "First Level Technical Support Provider" pentru Romania si Ungaria. De asemenea, doi membrii ai echipei TotalSoft au devenit traineri autorizati de Ministerul Muncii pentru formarea de project manageri in Romania.

Tinand cont de gradul in care criza economica a afectat segmentele de activitate care au nevoie stringenta de sisteme de project management (constructii, administratie publica sau regii autonome/companii nationale) anul 2010 reprezinta pentru divizia Primavera – Oracle a TotalSoft o provocare. Cresterea de 30% a cifrei de afaceri pe segmentul de management de proiect si continuarea performantelor in implementarea sistemului Primavera sunt preocupari strategice pentru aceasta.

Despre Oracle:
Oracle este cea mai mare companie de software din lume cu un portofoliul de 345.000 clienti – incluzand aici 100 din cele mai valoroase companii la nivel mondial – raspandite in mai mult de 145 tari.

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro si www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.