Ovidiu Chiorean, directorul din Romania al Global Finance International, va fi prezent la Conferinta Finantare.ro!

Domnul Ovidiu Chiorean a studiat Stiintele Economice si Sociale la Universitatea din Fribourg, Elvetia. A lucrat ca analist credit la Credit Suisse in Fribourg. A predat bilingv (franceza-germana) contabilitatea la Liceul Cantonal de Arte si Meserii.

De retur in Romania din 2001 a lucrat ca Sr. Relationship Manager in Austrian-German Desk la Raiffeisen si apoi ca Area Manager la ABN AMRO Bank. A intrat in consultanta in orasul natal, Tg.-Mures, unde a consiliat firme din Transilvania pentru atragerea de fonduri tip private-equity, pentru achizitii si pentru atragerea de fonduri europene.

Mai mult de 5 ani la Deloitte, Corporate Finance Advisory, Ovidiu a consiliat firme si/sau actionarii lor in procese de fuziuni si achizitii. Dintre tranzactiile care nu mai sunt confidentiale, a consiliat cu succes BCR, Unicredit, Raiffeisen si BRD-Soc Gen in vanzarea Romcard. De asemenea, actionarii Romtrans in vanzarea catre Schenker/Deutsche-Bahn. Strategia de privatizare a CFR Marfa a fost unul din mandatele publice.

Din iunie 2012 domnul Ovidiu Chiorean este directorul din Romania al Global Finance International, firma de management fonduri de investitii tip private-equity. Este membru al consiliilor de administratie al celor 2 firme actualmente in portofoliul GFI, Green Group, Buzau si TotalSoft, Bucuresti.

Cu domnul Ovidiu Chiorean va veti putea intalni pe 4 octombrie la Bucuresti.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului la adresa http://bucuresti2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, telefon: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.