Pana in 2020, pentru sectorul IT&C vor fi alocate fonduri europene in valoare de 532 mil. euro

imm.jpg

immPentru perioada 2014-2020, atat firmele cat si institutiile publice pot accesa fonduri europene in valoare de 532 mil. euro pentru proiecte de IT&C prin PO Competitivitate. Scopul proiectelor trebuie sa fie sprijinirea dezvoltarii unor game de produse/servicii TIC cu aplicabilitate in restul economiei pentru integrarea pe verticala a solutiilor TIC si sprijinirea proiectelor strategice inovatoare cu impact asupra dezvoltarii intregii industrii de TIC la nivel national sau international.

Celelalte prioritati de investitii si actiuni din cadrul axei prioritare se adreseaza preponderent autoritatilor administratiei publice cu responsabilitate in domeniul TIC, in domeniul securitatii cibernetice, in domeniul educatiei, sanatatii, culturii si incluziunii sociale si altor autoritati publice cu atributii in reglementarea in domeniul comunicatiilor, protectia consumatorului, supravegherea prelucrarii datelor cu caracter personal”, a declarat Bogdan Hossu, director general al companiei Wise Finance Solutions (WFS).

Mai multe detalii: www.zf.ro

Echipa Finantare.ro a realizat o sectiune unde vor fi prezentate actiunile de finantare prin noul Program Operational Competitivitate 2014-2020. Sectiunea va fi actualizata permanent cu noi informatii utile de interes pentru potentialii beneficiari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.