Pe 14 iunie va avea loc a VII-a editie a evenimentului Balul de La Castel

macheta-balul-de-la-castel-2018-cover-800.jpg

Evenimentul filantropic Balul de La Castel isi deschide portile pentru al VII-lea an pe 14 iunie 2018, avand ca invitat special trupa Holograf. Evenimentul este organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in beneficiul copiilor si tinerilor in dificultate pe care ii sustine in programele sale. Balul de La Castel va fi gazduit si in acest an de Hotel Restaurant La Castel, partener traditional inca de la prima editie.

La eveniment sunt asteptati peste 350 de invitati din mediul de afaceri iesean si nu numai, care vor petrece o seara aparte in compania prezentatorilor, Melania Medeleanu si Pavel Bartos. Sub tematica Celestial, cei prezenti vor descoperi, prin decoruri, meniu si tinute vestimentare, franturi din Univers si vor realiza o expeditie a luminii si generozitatii fara granite.

Momentul principal al serii il reprezinta licitatia caritabila. Invitatii vor avea oportunitatea sa liciteze opere de arta, creatii vestimentare, obiecte de colectie si experiente surpriza, iar fondurile mobilizate vor merge catre programele Fundatiei Bethany.

“Noi credem ca este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a da copiilor sansa de a-si atinge potentialul maxim. Compania Migdalin s-a alaturat fara rezerve echipei Bethany in incercarea de a aduce zambete acolo unde era doar speranta.

Balul de la Castel este o “institutionalizare” a dorintei de a sprijini dezvoltarea armonioasa a copiilor. Participarea noastra la acest eveniment, precum si in alte programe desfasurate de Fundatia Bethany, exprima determinarea de a face parte din cei care au ales sa actioneze pentru “mai bine”. – Cristian Amarandei, Director general al companiei Migdalin si partener principal in cadrul evenimentului.

Scopul caritabil al evenimentului

Balul de La Castel s-a nascut in anul 2012 din nevoia de a mobiliza comunitatea ieseana in sprijinul copiilor in dificultate. Evenimentul aduce companii si persoane fizice in jurul acestei cauze, pentru a asigura continuitatea programelor Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilitati in cadrul caruia copii cu afectiuni motorii si neuro-motorii beneficiaza in mod gratuit de programe de recuperare personalizata; programul de burse prin care copii din mediul rural beneficiaza de sprijin financiar si de activitati de dezvoltare personala si profesionala; programul de tip after-school prin care oferim suport la teme, o masa calda la pranz si activitati de educatie nonformala copiilor din medii dezavantajate; programul de consiliere pentru tinerii cu tulburari de comportament, adictii si boli cronice care sunt ajutati sa depaseasca situatiile dificile prin interventia specialistilor Fundatiei Bethany.

Mai multe detalii pe www.baluldelacastel.bethany.ro , www.facebook.com/BaluldelaCastel sau la e-mail: [email protected], telefon: 0743 628 489, persoana de contact: Georgiana Vieru, Coordonator eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.