Perioada de depunere a proiectelor din domeniul TIC prelungita cu 30 de zile

articol.jpg

Ministerul Fondurilor Europene – AM POC a anuntat prelungirea cu 30 de zile a perioadei de depunere a proiectelor aferente apelului pentru Actiunea 2.2.1. – “Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere”. Perioada de depunere a proiectelor a inceput la 30 ianuarie 2019 ora 09:00 si, in urma prelungirii, se va incheia la 29 aprilie 2019 ora 17:00.

Un proiect poate beneficia de finantare nerambursabila in cadrul acestei actiuni daca duce la:

  • Dezvoltarea unor game de produse/servicii TIC cu aplicabilitate in restul economiei romanesti pentru integrarea pe verticala a solutiilor TIC;
  • Realizarea proiectelor strategice inovative cu impact asupra dezvoltarii intregii industrii TIC la nivel national sau international.

Beneficiari eligibili:

  • IMM-uri (intreprinderi micro/mici/mijlocii) care isi desfasoara activitatea in Romania, centrate pe domeniul TIC sau care isi desfasoara activitatea in cadrul clusterelor centrate pe domeniul TIC;
  • Consortii (parteneriate) de intreprinderi micro/mici/mijlocii care isi desfasoara activitatea in Romania, in cadrul clusterelor centrate pe domeniul TIC.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.