POCU: Apelul de proiecte “Romania profesionala – Intreprinderi competitive”, deschis in perioada 12 octombrie – 12 decembrie

contabilitate.jpg

Apelul de proiecte “Romania profesionala – Intreprinderi competitive” va fi deschis in perioada 12 octombrie – 12 decembrie 2017, informeaza joi Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene lanseaza, in acest sens, Ghidul Solicitantului Conditii Specifice “Romania profesionala — intreprinderi competitive” si apelul de proiecte de tip competitiv.

In cadrul acestei cereri de proiecte vor fi sustinute, in mod corelat si unitar, activitati din cadrul OS 3.8 menite sa contribuie la cresterea numarului de angajati care beneficiaza de instrumente, metode, practici etc. Standard de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite, in vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv, identificate conform Strategiei nationale pentru competitivitate 2014-2020 /domeniilor de specializare inteligenta si in concordanta cu Strategia nationala de cercetare, dezvoltare si inovare.

Tipurile de activitati care vor fi finantate in contextul acestui apel de proiecte sunt, in principal, cele care vizeaza imbunatatirea activitatii de management al resurselor umane in companii prin cresterea numarului de angajati care beneficiaza de noi instrumente, metode, practici etc. de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite, in vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv.

In cadrul prezentului apel de proiecte, implementat prin aplicarea procedurii competitive si lansat in contextul Axei Prioritare AP 3/ PI 8. V/ OS 3.8 din cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020, bugetul alocat este de 26,095 milioane euro (contributia UE si contributia nationala).

Sistemul informatic MySMIS 2014 se va deschide in data de 12 octombrie 2017, ora 10:00, si se va inchide in data de 12 decembrie 2017, ora 16:00.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.