Peste 1.700 de tineri concureaza pentru o pozitie in programul de practica platita “CEO pentru o luna” la Adecco Romania

joburi_987654567890_81549100.jpg

Adecco Romania, unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul resurselor umane de pe plan local, anunta ca 1.764 de tineri s-au inscris pentru o pozitie in programul de practica platita “CEO pentru o luna”, dublu fata de asteptarile companiei, dar si de patru ori mai multi decat numarul celor inscrisi anul trecut. Procesul de selectie “CEO pentru o luna” va dura aproximativ o luna de zile, iar la finalul lunii mai va fi anuntat castigatorul care va lucra alaturi de Florin Godean, CEO-ul companiei, timp de o luna de zile.

Totodata, romanul selectionat sa urmeze programul de practica platita “CEO pentru o luna” la Adecco Romania va intra in competitia internationala, alaturi de alti 48 de tineri, in urma careia se va desemna “CEO pentru o luna” la nivel global, castigatorul urmand sa lucreze alaturi de Alain Dehaze, CEO Adecco Group, in Elvetia si va remunerat cu un salariu de 15.000 euro.

La nivel global, programul din acest an ofera pentru 49 de candidati ambitiosi din intreaga lume posibilitatea de a lucra cu managementul Adecco Group din tara lor.

La nivel global, in jur de 117.000 de tineri din 49 de tari s-au inscris pentru a deveni CEO pentru o luna la Adecco. Dupa primele etape de screening si testari ale aplicantilor, va urma o serie de interviuri cu expertii Adecco din tarile participante. Pe parcursul perioadei petrecute alaturi de directorii executivi ai grupului Adecco, candidatii selectati din fiecare tara vor beneficia de training, indrumari pentru dezvoltarea personala si oportunitati profesionale.

Fata de anul trecut cand in Romania castigatorul a fost desemnat dintr-un numar de 444 de candidati, anul acesta numarul celor care au aplicat pe platforma Adecco a crescut semnificativ, astfel incat procesul de selectie va implica in final 1.764 de candidati.

“Sunt entuziasmata ca atat de multi tineri vor sa devina ‘CEO pentru o luna’. Acest program de internship ofera avantaje pe termen lung participantilor, cum ar fi abilitati de management, lucrul cu echipe diverse, comunicare strategica si viziune de ansamblu asupra unei companii multinationale. Astfel, aceasta practica platita la nivel de CEO devine un atu pentru tinerii care concureaza pentru joburi si cariera intr-un mediu global. De altfel, ca dovada ca Adecco apreciaza experienta capatata de tineri prin acest program, castigatoarea de anul trecut, Ana Maria Mares, s-a alaturat recent echipei Adecco Romania in functia de marketing specialist”, a declarat Gabriela Szabo, CSR Manager la Adecco Romania.

“Programul Way to Work din care face parte ‘CEO pentru o luna’, ilustreaza perfect telul Grupului Adecco de a oferi oportunitati tinerilor si de a-i ajuta sa prospere muncind. Dar nu ne oprim aici. Pe data de 26 aprilie organizam Experience Day, cand invitam peste 150 tineri sa viziteze sediul nostru central si filialele Adecco din intreaga tara pentru a vedea ce inseamna sa lucrezi intr-o corporatie internationala. Prin intermediul acestei initiative, Adecco are ca scop sa ii ajute pe tineri sa faca primii pasi in cariera, oferindu-le oportunitatea de a avea o experienta reala prin care pot intelege cum decurge o zi din activitatea unei companii de resurse umane, a declarat Florin Godean, CEO la Adecco Romania.

Sursa: economica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.