Sevil Shhaideh: Inca suntem in pericol de a pierde bani europeni

sevil-1.jpg

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat vineri, la Braila, ca Romania se afla inca in pericol de a pierde bani europeni.

‘Ne-am propus, impreuna cu Ministerul Agriculturii, care coordoneaza APIA si PNDL, sa ajungem la 31 decembrie 2017 sa aducem in tara 5,2 miliarde de euro. Fata de zero cat a fost anul trecut, 5,2 miliarde e o suma importanta, dar fata de cat ar fi trebuit sa avem noi astazi adusi in Romania, inca suntem in pericol de pierde bani europeni, in pericol de decomitere’, a declarat Shhaideh.

Vicepremierul a precizat ca, din prima zi in care a venit la guvernare a pornit toate motoarele, a deschis toate toate liniile de finantare si, in momentul de fata, sunt in dezbatere toate ghidurile de pe Programul Operational Regional.

‘Fata de un an in care nu s-a intamplat nimic, in trei luni, ca lumea uita ca noi suntem la guvernare de trei luni, am reusit sa deblocam si sa deschidem toate liniile de finantare. Ne-am asumat ca la 1 iulie, toate autoritatile de management vor fi desemnate si incepem sa aducem banii europeni in tara’, a completat Shhaideh.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a participat, vineri, la Braila, la o intalnire de lucru cu autoritatile locale – primari si viceprimari, consilieri municipali si judeteni, sefi ai serviciilor publice -, reprezentanti ai oamenilor de afaceri si ai agricultorilor, organizata la Consiliul Judetean.

Sursa: economica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.