Peste 150 de participanti la conferinta Afaceri.ro de la Suceava

conferinta_afaceri.jpg

titlu

Peste 150 de participanti si-au confirmat deja prezenta la cel mai important eveniment de business organizat anul acesta la Suceava, Conferinta Afaceri.ro.

Manifestarea se va desfasura maine, intre orele 9.00-17.00, la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava din str. Universitatii nr. 15-17.

“Vor fi prezenti invitati din judetele Suceava, Botosani, Neamt si Iasi, ceea ce confera o anvergura regionala conferintei de la Suceava. Avem nume de referinta in lumea afacerilor, antreprenori care sunt dispusi sa impartaseasca din experienta lor si celorlalti participanti. Mai nou, si-a confirmat prezenta si doamna Lacramioara Loghin, noul administrator public al judetul Suceava, desemnata „Femeia manager a anului 2005” de catre Consiliul Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania”, a declarat Andreia Andrei, managing director Afaceri.ro.

Speakerii conferintei Afaceri.ro sunt:

Alexandru Lazescu – fondator al retelei nationale de cotidiane locale “Monitorul” (1991), fost Director Executiv al Societatii Romane de Televiziune, analist politic si economic pentru BBC, TVR.

Bogdan Pitigoi – Presedinte al Grupului Tester, cel mai important dealer auto din zona Moldovei.

Augustin Purnus – Director General al Spider Management Technologies Romania, companie specializata in consultanta si training in managementul proiectelor si furnizor al celei mai avansate solutii informatice integrate de managementul proiectelor-Spider Project.

Ionut Tata – a pus bazele Iceberg inca din 2003, si de atunci a coordonat proiecte de consultanta si training in management, strategie, finantari, dezvoltare, energii regenerabile comunicare si inovare.

Paul Savin – CEO Konsent, companie de consultanta in managementul proiectelor, managementul contractelor si achizitii publice.

Marius Alexa – Fondator al retelei de site-uri Arhipelago si un reprezentant de marca pentru mediul de afaceri din Iasi. S-a remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului de afaceri local dar si online, fiind fondatorul portalului Finantate.ro.

Dan Dumitru Enache – Secretar de Stat pentru Ministerul IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turism, a contribuit la coordonarea activitatii economice si a relatiilor economice bilaterale romano-americane, a promovat intens exporturile IMM-urilor romanesti pe piata SUA. A contribuit semnificativ la primirea Romaniei in NATO in 2002.

Invitatii vor participa atat la conferinta din prima parte a evenimentului cat si la workshop-urile din cea de-a doua parte a zilei.

Temele abordate in cadrul conferintei vor fi:

  • Politicile guvernamentale intre parteneriatul cu IMM si formarea antreprenorilor
  • Cum sa conduci un business in criza?
  • Impactul tehnologiilor asupra marketigului modern
  • Cum generezi finantare pentru afacerea ta
  • Cum sa cuantificam riscurile intr-o afacere

Temele abordate in cadrul celor 4 workshop-uri fac referire la:

  • Principii de conducere a unei afaceri de succes
  • Clustere pentru inovare si tehnologie
  • Provocari si solutii in implementarea proiectelor cu finantare europeana in 2013
  • De ce este nevoie de management de proiect in afaceri

Inscrierile se pot face pana la data de 19 aprilie pe site-ul conferintei www.afaceri.ro si la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, str. Universitatii nr 15-17, persoana de contact este Carmen Fediuc, Manager de Proiect tel. 0230/521.506 / 0747.496.010, e-mail [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.