Peste 300 de milioane lei finantare pentru refacerea a trei drumuri judetene din judetul Bihor

bani-716x300.jpg

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene, si Marius Nica, ministru delegat pentru fonduri europene, au semnat joi, 7 decembrie, la Oradea, 3 contracte de finantare pentru modernizarea drumurilor judetene din Bihor.

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a semnat cele doua contracte care prevad finantarea prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a unor drumuri judetene in lungime totala de 54 de km.

„In ultima perioada am intreprins mai multe vizite in teritoriu, unde am semnat contracte de finantare, si acest lucru ne arata ca incep sa se demareze proiecte importante pentru comunitatile locale:
infrastructura rutiera, scoli, gradinite, dispensare etc. Am semnat astazi, impreuna cu edilii zonei, contracte de finantare cu o valoare de peste 170 de milioane de lei alocate de la bugetul de stat, prin Programul National de Dezvoltare Locala, pentru infrastructura rutiera a judetului Bihor. Proiectele finantate contribuie la reducerea timpului de deplasare, asigura o mai mare securitate in transport si accesul mai facil si mai rapid catre furnizorii de servicii de sanatate, sociale si educative”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stanescu.

In judetul Bihor sunt incluse in Programul National de Dezvoltare Locala – etapa II, 172 de obiective de investitii, cu o alocare totala de 750 de milioane de lei.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.