Pirelli RE Integrated Facility Management BV, o noua companie pe MP

Pirelli RE a incheiat o alianta cu banca italiana Intesa Sanpaolo creand Pirelli RE Integrated Facility Management BV,  una dintre cele mai mari companii de management al proiectelor din Europa.

Intesa Sanpaolo a achizitionat de la grupul Pirelli 49% din Pirelli RE Facility Management Netherlands, subsidiara care va fi redenumita Pirelli RE Integrated Facility Management BV. In plus, banca a obtinut Pirelli RE Facility Management, companie cu peste 1000 de angajati care defasoara activitati in Polonia prin Ingest Polska, unitate care la randul ei a fost procurata de Pirelli RE Integrated Facility Management. 

Estimarile arata ca veniturile Pirelli RE Integrated Facility Management vor depasi 430 de milioane de euro in 2007, cu un profit operational de 26 de milioane. Pe termen mediu, noua companie are ca obiective obtinerea unui venit de peste un miliard de euro si a unui profit operational de 60 de milioane de euro. 

In viitorul apropiat, diviziile de management al proiectelor a Pirelli RE Group din Germania si din Italia vor fuziona cu Ingest Polska. Totodata, divizia Fiat Finance et Services din Franta se va alatura acestui grup.

Pirelli RE Integrated Facility Management BV intentioneaza sa achizitioneze companii in tarile din Europa Centrala si de Est, regiune in care desfasoara operatiuni in prezent.

Sursa: Capital, 28 iunie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.