Credit pentru IMM-uri de la BT

Creditul 3 Ani de Gratie este cel de-al 10-lea produs destinat IMM-urilor, adus pe piata de Banca Transilvania, in stategia sa de a deveni Banca nr. 1 pentru intreprinzatorii romani. In decurs de doi ani, banca a lansat pe piata, la fiecare trei luni, cate un produs pentru antreprenorii locali.

3 Ani de Gratie este un credit pentru nevoi nenominalizate, destinat satisfacerii unor nevoi nenominalizate de capital, necesar realizarii obiectului de activitate al companiei. Produsul aduce, asa cum s-a dorit, libertate financiara sporita dupa contractarea creditului de la banca.

Caracteristica principala a creditului 3 Ani de Gratie este faptul ca, timp de trei ani, clientul nu trebuie sa ramburseze bancii nimic din suma imprumutata , mai mult in primul an nu plateste nici valoarea aferenta dobanzii. Astfel, in primele 12 luni, acesta are posibiltatea de a nu plati nici o suma din surse proprii, iar in urmatoarele 24 de luni se va achita lunar doar dobanda, nefiind necesara, in acest timp, rambursarea creditului.

Creditul este dedicat proprietarilor si administratorilor de companii, atat IMM-uri cat si companii corporate, care sunt in cautarea unor resurse financiare pentru dezvoltarea activitatii respectivei firme. De asemenea, noul credit poate fi contractat si de persoane fizice autorizate si asociatii familiale.

Valoarea maxima a finantarii este de 200.000 EUR sau echivalentul in lei si poate fi contractata pe o perioada de pana la 15 ani.

Pentru a beneficia de acest credit este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii de eligibilitate:

  • conform ultimului bilant contabil, evolutia cifrei de afaceri a firmei este pozitiva;
  • compania inregistreaza profit din exploatare conform ultimului bilant contabil;
  • imprumutatul nu a fost inregistrat in Centrala Incidentelor de Plati cu mai mult de 3 incidente majore in ultimele 6 luni si nu este in interdictie de a emite cecuri la creditele contractate in ultimele 12 luni figureaza in Centrala Riscurilor Bancare cu serviciul datoriei A;
  • compania este stabila financiar.

Sursa: Banca Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.