PMDays 2013

PMDays 2013PMdays 2013 ofera doua zile de continut educational structurat in doua “domenii de interes” – Soft Skills si Hard Skills in managementul proiectelor. Fii si TU parte din experienta. Vino pe 7 si 8 Noiembrie la Bucuresti sa inveti de la cei mai buni, cum sa fii un project manager mai bun! Pentru mai multe informatii accesati website-ul evenimentului www.pmdays.ro.

PMI Romania Chapter sustine, promoveaza si incurajeaza aplicarea standardelor recunoscute international in mediul managementului proiectelor in Romania. Evenimentele organizate de PMI Romania Chapter sunt ocaziile cele mai importante pentru managerii de proiect din tara de a afla despre cele mai noi tendinte, metodologii, cele mai bune practici in managementul de proiect, sporind astfel nivelul de cunostinte atat teoretice cat si practice de management de proiect din Romania.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la:

Presedinte Comisie de Evaluare: [email protected]
Communication Manager: [email protected]

Despre PMI Romania Chapter

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este o organizatie, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.