PMP Exam Prep Bootcamp, 19-21 mai, 3-4 iunie – Intrati in elita managerilor de proiect!

exeloEXELO Training & Development, partenerul in Romania al Global Knowledge LLC, va invita sa participati la trainingul PMP Exam Prep Bootcamp.

Obtineti recunoasterea internationala a abilitatilor in management de proiect!

Cursul PMP Exam Prep Bootcamp – Curs prezentat in colaborare cu Global Knowledge.

In acest curs veti capata pregatirea esentiala necesara pentru promovarea examenelor PMP sau CAPM. Cursul este castigatorul premiului Produsul Anului in 2007, premiu acordat de PMI. El foloseste atat continutul PMBOK™ Guide Editia a 4-a, cat si alte surse, inclusiv o varietate de instrumente de invatare si elemente de suport pentru a facilita procesul de invatare al unui continut teoretic.

Continutul pachetului de curs
Materiale cursant – materialele originale in limba engleza ale Global Knowledge: Manual curs (1000 de pagini, 2 volume), 1 test de preevaluare de 60 intrebari, 9 teste de evaluare cu 25 de intrebari, simulare examen 200 de intrebari, exercitii pentru fixarea notiunilor prezentate.

Simularea testelor se va face prin intermediul unor seturi de intrebari grupate pe cele noua arii de cunostinte. Raspunsurile la aceste intrebari se vor discuta in grup, pentru ca toata lumea sa stie solutiile corecte, dar mai ales sa inteleaga logica acestor raspunsuri. Testele partiale si testul final vor putea fi pastrate de cursanti si vor contine si raspunsurile insotite de justificari.

La incheierea cursului, cursantii vor primi un certificat de participare care atesta acumularea celor 35 de ore de instruire si parcurgerea capitolelor necesare inscrierii la examenul PMP® (9 arii de cunostinte si 5 grupuri de procese).

Obiective

 • Insusirea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a putea aborda profesionist proiectele si a putea accede la certificarea internationala, prin acoperirea celor 9 arii de cunostinte si a celor 5 grupuri de procese cuprinse in PMBOK® Guide Fourth Edition;
 • Realizarea de conexiuni intre conceptele, tehnicile, instrumentele si ideile prezentate si realitatea de zi cu zi a proiectelor;
 • Identificarea directiilor in care este necesar un volum mare de efort;
 • Evaluarea pregatirii candidatilor prin parcurgerea testelor de simulare a examenului;
 • Acumularea unui numar de ore de instruire suficient pentru indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI®;
 • Asistarea candidatilor pentru pregatirea dosarului necesar inscrierii in programul de certificare PMP®.

Beneficii ale cursului

 • Accelerarea vitezei de studiu;
 • Evaluarea nivelului de pregatire si identificarea principale domenii de dezvoltare;
 • Reducerea semnificativa a timpului de studiu;
 • Sinteze ale materialelor bibliografice indicate de catre PMI®;
 • Acumularea numarului de ore de instruire solicitate de catre PMI® pentru inscrierea in programul de certificare PMP®;
 • Rezolvarea unor teste de evaluare care contin intrebari similare celor din examenul real;
 • Realizarea de paralele intre conceptele prezentate si activitatea curenta a participantilor; cu identificarea modalitatilor de imbunatatire a performantelor in proiecte;
 • Sugestii privind modul in care trebuie tratate aspectele specifice examenului, modalitati de evitare a greselilor tipice si prezentarea strategiei de testare PMP® (inclusiv discutii despre termeni specifici si capcane de limbaj);
 • Verificarea eligibilitatii pentru participarea la examen si sprijin pentru pregatirea dosarului de inscriere in programul de certificare;
 • Sprijin in stabilirea unui plan de lucru individual.

Durata cursului
PMP Exam Prep al Global Knowledge are o durata totala de 35 de ore, reprezentind 35 de “contact hours“.  Acest numar acopera cerintele PMI® referitoare la instruirea profesionala in Project Management (35 “contact hours“).

Cele 35 de ore sunt distribuite pe parcursul a 5 zile de curs.

Orele de curs se refera exclusiv la durata procesului de instruire, neincluzind pauzele de pranz si de cafea.

Aceasta formula de prezentare ofera cursantilor posibilitatea studiului individual pe parcursul zilelor lucratoare din cursul saptamanii.

Trainer: Mircea MIHAI: http://ro.linkedin.com/in/mirceamihai

Durata: 5 zile.

Taxa participare: 650 Euro / participant+TVA  (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea, masa de pranz).

Inscriere:
Intra pe www.exelo.ro si descarca formularul de inscriere.

Informatii contact:
[email protected]
www.exelo.ro

Global Knowledge LLC
este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI).

EXELO si Global Knowledge sunt Endorsed Education Provider (EEP™) ale International Institute of Business Analysis (IIBA®).

Peste 300.000 de persoane din intreaga lume urmeaza cursuri Global Knowledge in fiecare an.

EXELO Training & Development este compania de training din Romania care abordeaza exhaustiv ciclul de dezvoltare al solutiei de business prin intermediul unei combinatii de instrumente aferente domeniilor de expertiza: Analiza de Business * Management de Proiect * Abilitati de Business.

Calitatea programelor de instruire in domeniul Analizei de Business a fost confirmata prin obtinerea statutului de Endorsed Education Provider (EEP™).

EXELO Training&Development este certificata ISO 9001 si ISO 29990.

EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect, Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice.

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in asa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.