PNDL: Sunt în finanţare sau în curs de finanţare 12.681 de obiective

fonduri-europene-inscriere.jpg

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a prezentat, luni, bilanţul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), precizând că sunt finanţate sau în curs de finanţare 12.681 de obiective, 70% dintre acestea fiind în mediul rural.

“Vreau să prezint un program de foarte mare succes, pe care guvernarea PSD-ALDE îl implementează încă din 2012, mai ales că s-au făcut extreme de multe speculaţii legat de acest proiect electoral. Până în anul 2012 pentru a accesa un program de investiţii, primarii şi autorităţile locale trebuiau să meargă în vreo patru ministere pentru a obţine o finanţare care nu era multianuală. Din anul 2013, odată cu implementarea acestui program, s-a creat PNDL extrem de simplu de accesat şi de eficient. Din 2013 avem acest instrument derutal de Ministerul Dezvoltării Regionale. Ne-am asumat prin programul de guvernare că ridicăm satul românesc. Peste 70% din suma alocată din acest program merge pe proiecte din mediul rural”, a afirmat Daniel Suciu, într-o conferinţă de presă susţinută luni la Palatul Victoria.

Ministrul Dezvoltării a afirmat că până în prezent au fost depuse şi sunt în curs de finanţare 12.681 de obiective în cadrul PNDL.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.